Podrška od poverenja

Naš partner Eduka Plus upotpunjuje saradnju sa nama, svojim kvalitetnim edukacijama iz oblasti knjigovodstva i računovodstva. Prilagođen početnicima ali i već formiranim knjigovođama, biće Vam velika šansa da nastavite svoje usavršavanje i da bolje radite svoj posao. Savladajte računovodstvo, rad na AKTIV softveru i finansijsku analizu.

 

Podrška na našem putu je i servis Moj-eRačun. Kao najveća mreža u centralnoj i jugoistočnoj Evropi za razmenu elektronskih računa i ostalih e-Dokumenata između dobavljača i kupca, pruža korisnicima zaokruženi proces od izdavanja, preuzimanja do protoka e-Dokumenata (Moj-DMS) i skladištenje e-Dokumenata u Moj-eArhiv.  Još jedan važan partner i klijent jesu zdravi i prirodni proizvodi direktno iz Sibira.

EdukaPlus je centar za obrazovanje koji za cilj ima ovladavanje konkretnim poslovnim veštinama. Polaznici lako nalaze posao ili pokreću sopstveni biznis.

Detaljnije

Moj-eRačun mreža je najveća eRačun mreža u regiji sa više od 40.000 pošiljaoca i primaoca e-Računa. Integrisan je u više od 100 računovodstvenih programa.

Detaljnije

Organski proizvodi za zdravlje i lepotu, 100% prirodni direktno iz Sibira. Ovaj svet postoji. Ovaj svet je zasnovan na tri potpore,
a to su — Uspeh, Zdravlje i Razvoj.

Detaljnije

KONTAKTIRAJTE NAS

Kompletna podrška

PROMO BESPLATNO 30 DANA

Promo