AKTIV Promo

Prvi korak ka zajedničkoj uspešnoj saradnji

Aktiv Demo2020-09-07T14:59:45+02:00

Započnite korišćenje

Isprobajte AKTIV potpuno besplatno!

Vaše poverenje nam je primarno, a ono se gradi postepeno. Vaše potrebe i Vaš biznis su i te kako važni i vrlo kompleksni, zato smo odlučili da idemo korak po korak. Kako biste u potpunosti bili sigurni šta birate, formirali smo jedan probni paket kojim možete da testirate naš program i to potpuno besplatno.

Uz Promo imate pun pristup svim funkcionalnostima koje AKTIV pruža. Prilagođen je malim, srednjim, velikim preduzećima, a idealan za knjigovodstvene agencije zbog mogućnosti raspodele posla. Na raspolaganju su sve vrste knjigovodstva: robno-materijalno, finansijsko, plate.

Nakon mesec dana korišćenja gubi se pristup nalogu ali se čuvaju podaci za slučaj da se odlučite da sa nama sklopite saradnju. Biranjem paketa iz ponude, nalog ostaje isti, a vi birate: da li da obrišemo stare podatke ili da otvorite novu firmu gde će Vas čekati čisto stanje. Svakako, uneti podaci se čuvaju i možete da nastavite da ih isprobavate u međuvremenu.

Ukoliko se, kao knjigovodstvena agencija, odlučite za Promo verziju imate mogućnost vođenja deset organizacija i maksimalno tri korisnika po organizaciji.

Registrujte se i napravite svoj nalog!

Registruj se

Pokrenite Vašu Demo verziju

Pokreni

Poslednje vesti

Brižljivo i pažljivo formiramo novosti i kvalitetne blogove kako bismo Vašu informisanost i znanje održali na visokom nivou!

Trendovi modernog računovodstva

28.07.2022|

Tehnološki napredak i promene u ponašanju potrošača uslovile su brojne promenei inovacije u računovodstvenoj industriji. Ovi trendovi

Comments Off on Trendovi modernog računovodstva

aktiv.rs

Želite da budete u koraku sa nama?
Sve informacije, novosti, promene i obaveštenja u jednom mailu. Budite među prvima koji će ispratiti naš rast i napredak kroz najnovije vesti o aktivnostima. Trudimo se da svoje članove, klijente, zaposlene i ostale zainteresujemo i inspirišemo.
Prijavite se na newsletter!

Novosti

Upišite vaše podatke i budite informisani

    Go to Top