Online obuka koja perfektno spaja naš softver sa knjigovodstvom i računovodstvom.

Predavači koji će Vam omogućiti stručno znanje kroz primere iz prakse. Jednostavno i lako savladajte kalkulacije, izvode, finansijsku analizu.

Nova veština je na dohvat ruke. Pridružite nam se!

program za knjigovodstvo

Postanite računovođa i postaćete odgovorna osoba. Njihov posao je izuzetno privlačan jer je i te kako važan deo slagalice koja se zove uspeh ali ako umeju dobro da ga rade poneće i najveće zasluge. Knjigovodstvo je ključno u procesu poslovanja firme i bez njega se ne može. Dakle, to je jedna od najstarijih profesija koja nikada ne umire.

Ulaganje u učenje novih stvari, sticanje znanja iz različitih oblasti sa kojima ranije niste imali prilike da se susretnete, daje Vam priliku da se razvijete profesionalno ali i na ličnom planu. Osećaj korisnosti i vrednosti, konstantnog napretka vodiće vas samo sve češćem postavljanju i ostvarivanju ciljeva.

Ovo je šansa iz koje se rađaju nove prilike. Veštine su oduvek bile i ostaće veoma cenjene. Vaše znanje niko ne može da Vam oduzme, a kada uz pomoć njega počnete da delujete otvaraju se novi putevi koje i ne očekujete.

Zato smo se i potrudili da nađemo najbolju moguću edukaciju koja Vam uz pomoć predavača, stručnjaka iz prakse, omogućava da kroz realne primere dobijete odgovor na svako pitanje. Ova edukacija garantuje upotrebljivost i kasniju primenljivost. Oni koji su je već slušali uspeli su da pronađu novi posao ali i da usavrše svoju već postojeću poziciju u firmi. Zahvaljujući ovoj obuci, uspešno možete pokrenuti ili unaprediti i sopstveni biznis.

Pored toga, u potpunosti upoznajete funkcionisanje našeg AKTIV softvera, jer ga upravo u toku edukacije primenjujete i radite sa njim. Sagledajte njegove prednosti, brzinu, ažurnost i sigurnost. Učeći zajedno, rastemo zajedno.

Za sve korisnike programa Aktiv:
– Računovodstveni kurs po specijalnoj ceni od 100€, sa gratis dodatnom obukom za finansijsku analizu. Detaljnije o obuci možete pročitati na stranici Online Računovodstvo.
– Popust od 20% na sve ostale kurseve škole Eduka plus. Detaljnije o obukama škole Eduka plus možete pročitati na stranici Eduka Plus.

Postanite član Edukativnog Centra

Detaljnije