AKTIV Knjigovodstvo

Stabilna agencija, zadovoljni klijenti

Knjigovodstvo2020-09-07T15:01:14+02:00

PRO paket

Usavršite svoju knjigovodstvenu agenciju!

Svaka knjigovodstvena agencija ima isti cilj, a to je da uz što veći stepen automatizacije i sa što manje ispravki, zadovolji potrebe većeg broja klijenata. Da bi to postigla mora stalno usavršavati način na koji radi svoj posao. Što više uvodi novitete to efikasnije završava sve što je potrebno. Otud zadovoljstvo klijenata, onda i preporuka, a očekivano i dobra reputacija knjigovodstvene firme.

Svojim klijentima knjigovođama garantujemo tačnost i ažurnost svih podaka i vršimo kompletnu integraciju računovodstva sa programskim rešenjem. Na taj način, postajemo Vaš servis za unapređenje programa a samim tim i vašeg poslovanja, koji brzo rešava nastale probleme, savetuje i pravovremeno informiše.

Olakšajte svoj rad uz program koji je brz, jednostavan, prilagođen Vama, i koji sigurnost Vaših knjigovodstvenih usluga podiže na viži nivo. Imajući u vidu kako posluje svaka Vaša organizacija unesite balans u tempo svog poslovanja. Na osnovu toga lako ćete prepravljati, menjati, kombinovati i na kraju usavršiti svoj rad.

Korišćenjem našeg programa postanite prepoznatljiva knjigovodstvena agencija.

Neka Vaše kalkulacije i izvodi pričaju svoju priču, a uspeh neka bude dokaz da ste krećući se u skladu sa modernizacijom izvukli ono najbolje. Mi smo spremni da Vam u tome pomognemo. Brižljivo kreirani delovi programa za robno materijalno, finansijsko i obračun zarada, pokrivaju sve obrade podataka.

Ovaj paket vam omogućava da dodajete neograničen broj organizacija, a ostale detalje pogledajte u tabeli sa paketima.

Registrujte se i napravite svoj nalog!

Registruj se

Poslednje vesti

Brižljivo i pažljivo formiramo novosti i kvalitetne blogove kako bismo Vašu informisanost i znanje održali na visokom nivou!

Trendovi modernog računovodstva

28.07.2022|

Tehnološki napredak i promene u ponašanju potrošača uslovile su brojne promenei inovacije u računovodstvenoj industriji. Ovi trendovi

Comments Off on Trendovi modernog računovodstva

aktiv.rs

Želite da budete u koraku sa nama?
Sve informacije, novosti, promene i obaveštenja u jednom mailu. Budite među prvima koji će ispratiti naš rast i napredak kroz najnovije vesti o aktivnostima. Trudimo se da svoje članove, klijente, zaposlene i ostale zainteresujemo i inspirišemo.
Prijavite se na newsletter!

Novosti

Upišite vaše podatke i budite informisani

    Go to Top