Zvuči čudno, zar ne,  da jedan program pokrije sve ili makar jedan deo onoga što propisi, posao i život zahtevaju?

Naš prvi korak u kreiranju dela  softvera za Obračun zarada i ostale obračune,  predstavljao je mix jednog  dugogodišnjeg iskustva u obračunu zarada, poznavanja  propisa, korišćenja postojećih softverskih alata i našeg poznavanja naprednih tehnika programiranja.

Sve ovo pretočeno je u deo aplikacije za Obračun zarada i izradu ostalih obračuna.

Ono što smo takođe imali na umu jesu sve osnovice, porezi, koeficijenti, zakonski propisi, ali i  želje samih preduzeća da isplaćuju zarade na jedan ustaljeni način, a nismo  zaobišli ni najrazličitije specifičnosti vezane za konkretne obračune.

Stvorili  smo mogućnost ,,slojevitog” unosa podataka počevši od onih vezanih za samu organizaciju, preko podataka o radnicima, konrektnih radnih učinaka, svih subvencija i obustava u određene delove programa i time omogućili knjigovođama da u baš svaki konkretan obračun unesu sve moguće specifičnosti.

Važno je napomenuti da ovaj program podrazumeva i ono što je standard a to je izrada svih izlaznih dokumenata bilo u štampanom obliku ili  u xml formatu kao i svih naloga za prenos.

Čitav ovaj softverski koncept nastao je kako bi se knjigovođe otarsile muka pri izradi zarada i osećale mnogo ugodnije dok softver odrađuju svoje.

Neka algoritmi rade posao za Vas!!